Energetikai tanúsítvány Pécs

Hiteles energetikai tanúsítványok elkészítését vállaljuk pécsi ingatlanokra.

A szakvéleményre szükség van adásvételhez, bérbeadáshoz, illetve pályázatokhoz.

  06-70-527-0868

Pécsi árak

Társasházi lakások
0-90 m² - 22 000  Ft
RÉSZLETEK »
Családi házak
0-90 m² - 26 000  Ft

91-120 m² - 28 000  Ft
RÉSZLETEK »

A tanúsítást előíró rendelet

Magyarországon a "176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról" előírásainak megfelelően a tanúsítványt kötelező elkészíttetni a tulajdonosnak, ha az ingatlant eladják vagy bérbe adják. Az Európai Unió klímapolitikai törekvéseinek megfelelően a közelmúltban minden tagországban bevezetésre került a tanúsítás intézménye.

Energetikai tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány pontos információkat ad az ingatlan energiafelhasználásáról és a beépített szerkezetek minőségéről. Szükség van rá eladáshoz, állami finanszírozású korszerűsítési pályázathoz és banki hitelkérelemhez.

Jogszabály írja elő az ingatlantulajdonosoknak, hogy rendelkezzenek a minősítéssel meglévő ingatlan eladása, bérbeadása, új ingatlan használatbavétele esetén.

A minősítés 10 évig érvényes a kiállítástól számítva.

Pécs

Pécsett és vonzáskörzetében, Baranya megyében végezzük a tanúsítási munkákat. Nagy darabszámban minősítünk társasházi lakásokat, egész társasházakat, illetve családi házakat is. A lakóingatlanok mellett minden egyéb funkciójú építmény tanúsítását vállaljuk, vegye fel velünk a kapcsolatot, bármilyen ingatlanról van is szó. Kiszállási díjat pécsi ingatlanok esetében nem számítunk fel, az árak az alábbi oldalon tekinthetők meg:

PÉCSI ÁRAK »

Pécsen kívül is dolguzunk

Pécsen kívül is szolgáltatunk, lényegében a megye összes településén, többek között Bólyon, Komlón, Siklóson, Mohácson, Szigetváron, Szentlőrincen, Sellyén, Sásdon, Pécsváradon. Ezekre a munkákra kiszállási díjat számítunk fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az ajánlatkérő űrlappal.

Megrendelés

Felvesszük a megrendelést, rögzítjük az elkészítési határidőt és az árat.

Felmérés

Az előzetesen egyeztetett időpontban felmérjük az ingatlant - kb. 30 perc.

Elkészítés

Elkészítjük a tanúsítványt, amely Pécsett átvehető, vagy postázzuk azt.

Garantált hitelesség - HET szám

Garantáljuk, hogy a kiadott dokumentum minden szempontból hiteles, rendelkezik egyedi HET azonosító számmal, amely alapján az Országos Építésügyi Nyilvántartás adatbázisában megkereshető és ellenőrizhető.

A hiteles energetikai tanúsítvány a kiállítástól számítva 5 évig használható fel.

Energetikai minősítések a tanúsítványban

Szakszerű energetikai tanúsítvány

Munkánk során precízen figyelembe veszünk minden releváns műszaki adatot, és a jogszabályok betartásával készítjük el a számításokat. Szakszerűen dolgozunk, hogy a leendő vevő vagy bérlő részéről biztosan ne foduljon elő reklamáció. Tekintse meg a 12 féle minősítési osztályt, amelyet elérhet az ingatlan.